Gewichtsafname

Gewichts-afname

Een persoonlijke aanpak en begeleiding

A pineapple and a young guy with freckles who looks to the left in close up for Yayot

Werkwijze

Werkwijze van Yayot is op maat gesneden plan van aanpak

Op jouw reis naar een gezonder leven concentreren wij ons op gezonde voeding en niet op honger lijden. Wij begrijpen ook dat één en dezelfde aanpak niet voor iedereen geschikt is. Onze begeleiding is daarom afgestemd op jouw voedingsvoorkeuren en levensstijl en jouw specifieke behoeften, waarbij de algehele gezondheid centraal staan.
Dit gaat niet over beperkingen; het gaat over het omarmen van een levensstijl die jouw doelen ondersteunt. De begeleiding is zorgvuldig samengesteld en afgestemd op je individuele behoeften, waardoor een duurzaam en effectief pad wordt bereikt richting het bereiken van jouw doelstellingen voor gewichtsverlies.
De weloverwogen voedselkeuzes, ondersteund door op bewijs gebaseerde voeding, vormen de hoeksteen van een succesvolle strategie voor gewichtsbeheersing. Bij YAYOT krijg je begeleiding die zeer persoonlijk is.

Met deze ondersteuning en begeleiding bereik je een gezonder gewicht en een levensstijl die je welzijn op de lange termijn ondersteunt.
Laten we dus samen aan deze reis beginnen, waarbij we elke mijlpaal vieren en onderweg genieten van elke hap. Jouw unieke pad naar een gezondere “jij” begint hier.

 

Inhoud begeleidingsproces (voorbeeld)

Contactmoment 1

Invullen vragenlijst die je per mail ontvangt en bijhouden van een eet-dagboek, ter voorbereiding van onze eerste video call meeting.

Contactmoment 2

Video call meeting ca. 1 uur: feedback eet-dagboek, voedingsadvies afgestemd op jouw specifieke situatie.

Contactmoment 3

Video call meeting ca.1 uur: feedback op nieuw eetpatroon.

Contactmoment 4

Video call ca. 1 uur: inventarisatie vooruitgang. Afstemmen hoe nu verder.

Tijdens jouw begeleiding ben ik uiteraard beschikbaar voor alle mogelijke vragen. Je krijgt al met al heel veel uitleg over voeding, waarom bepaalde dingen wel of niet voor je werken. In geval van allergieën kan ik je ook zeer goed begeleiden.

Mocht je meer informatie willen hebben over mijn aanpak en wat deze kan betekenen voor jou, kun je me bereiken via tanya@yayot.com of +31 6 53781780 (NL) of +41 79 5101780 (CH).

Citroenen en een oog in zwart wit voor Yayot

Heb je vragen?

Ik ben bereikbaar via email: tanya@yayot.com en via telefoon:
+31 6 53781780 (NL)
of +41 79 510 1780 (CH)

Ook kun je vragen stellen en contact met me opnemen via onderstaand formulier.
Je krijgt binnen 24 uur antwoord.
Uiteraard is anonimiteit gewaarborgd.