Over Yayot

Ik help jou graag bij het realiseren van jouw doelen!

Ik ben Tanya Laumen-van Doorne (50), gewichtsconsulent , sportvoedingsadviseur, gecertificeerd MBTI trainer en voorheen intensief pedagogisch gezinsbegeleider te Eindhoven. Het proces van menselijke groei en hoe dat te bereiken heeft me altijd gefascineerd.

Deze fascinatie werd nog groter toen ik me vanwege voedselovergevoeligheid 24 jaar geleden noodgedwongen verdiepte in voeding en mijn eet- en leefpatroon drastisch moest veranderen. Meerdere studies of opleidingen op voedingsgebied heb ik in de afgelopen jaren gevolgd en afgerond, zoals gezondheidspsychologie op de Open Universiteit en recentelijk de studie “Nutrition, Heart Disease and Diabetes” op de Universiteit van Wageningen en de opleiding “Sport en Voeding” bij NHA. Daarnaast zag ik als gezinsbegeleider hoe iedere thuissituatie uniek is en hoe zo’n unieke omgeving het maken van gezondere stappen erg lastig kan maken. Je moet immers niet alleen kijken naar wat bij jou past, maar ook naar wat in jouw thuissituatie past.

Iedere persoonlijkheid is anders

MBTI bleek voor mij een handige tool om snel, eenvoudig en doeltreffend zelfinzicht te krijgen. En zo leerde ik mezelf, mijn voorkeuren en valkuilen pas echt goed kennen en deze bij anderen te herkennen. Voor mij is MBTI een universele taal die iedereen makkelijk kan begrijpen. MBTI leert je positief te kijken naar je eigen mogelijkheden, om zo de levensstijl te vinden die echt bij jou past.

Als gekwalificeerd MBTI-trainer deel ik deze waardevolle kennis nu graag met anderen. Omdat ik vind dat iedereen het verdient de beste versie van zichzelf te worden.

Persoonlijk plan

Door te achterhalen wat voor type persoon jij bent, ontwikkelen we een persoonlijk plan voor een gezondere leefstijl.

Het ontstaan van Yayot

Het resultaat hiervan is Yayot. Door jouw persoonlijkheid, levensstijl, gewoontes, privé- en werk centraal te zetten kunnen we samen een aanpak vinden die echt werkt. Niet voor eventjes, maar de rest van je leven. Neem daarom vandaag nog contact met Yayot op zodat je snel met jouw persoonlijk afvalplan kan starten.

Lees onze blogs