Over Yayot

Ik help jou graag bij het realiseren van jouw doelen!

Ik ben Tanya Laumen-van Doorne (51), (mentaal) voedingsdeskundige, gecertificeerd MBTI trainer en voorheen intensief pedagogisch gezinsbegeleider en actief onder de naam Yayot en YET. Het proces van menselijke groei en hoe dat te bereiken heeft me altijd gefascineerd.

 

Ik begeleid volwassenen die worstelen met hun mentale en/of fysieke gezondheid om meer grip te krijgen op hun eetgedrag en beweeggedrag, zodat ze lekkerder in hun vel zitten. Dat begeleiden doe ik online waardoor men vanuit een vertrouwde en zelfgekozen locatie geadviseerd en ondersteund kan worden. Meedoen aan ‘voedingshypes’, pillen, poeders en maaltijdvervangers doe ik niet. Wat je wel van mij krijgt, is een gedegen voedingsadvies, waarbij ik onderbouw hoe dat tot stand is gekomen en je leer hoe je dit stap-voor-stap kunt toepassen in je dagelijkse leven”.

 

Meerdere studies of opleidingen op voedingsgebied heb ik gevolgd en /of afgerond, zoals “Lifestyle medicine: Tools for promoting Healthy Change” Harvard Medical School, “Mental Health and Nutrition” op de University of Canterbury, gezondheidspsychologie en klinische psychologie op de Open Universiteit, de studie “Nutrition, Heart Disease and Diabetes” op de Universiteit van Wageningen, “Sport en Voeding” en Orthomoleculaire voedingsleer. Daarnaast zag ik als gezinsbegeleider hoe iedere thuissituatie uniek is en hoe zo’n unieke omgeving het maken van gezondere stappen erg lastig kan maken. Je moet immers niet alleen kijken naar wat bij jou past, maar ook naar wat in jouw thuissituatie past.

Iedereen is anders

MBTI is een handige tool om snel, eenvoudig en doeltreffend zelfinzicht te krijgen. MBTI is een universele taal die iedereen makkelijk kan begrijpen. MBTI leert je positief te kijken naar je eigen mogelijkheden, om zo de levensstijl te vinden die echt bij jou past.

Als gekwalificeerd MBTI-trainer deel ik deze waardevolle kennis nu graag met anderen.

Persoonlijk plan

Door te achterhalen wat voor type persoon jij bent, ontwikkelen we een persoonlijk plan voor een gezondere leefstijl.

Het ontstaan van Yayot

Door jouw persoonlijkheid, levensstijl, gewoontes, privé- en werk centraal te zetten kunnen we samen een aanpak vinden die echt werkt. Niet voor eventjes, maar de rest van je leven. Neem daarom vandaag nog contact met Yayot op zodat je snel met jouw persoonlijk voedingsplan kan starten.

Lees onze blogs