WERKWIJZE YAYOT:
ONLINE BEGELEIDING

Een persoonlijke aanpak en begeleiding

A pineapple and a young guy with freckles who looks to the left in close up for Yayot

Werkwijze

Werkwijze van Yayot is op maat gesneden plan van aanpak

Samen brengen we jouw individuele situatie in kaart. Omdat ieder mens anders is en met andere omstandigheden en factoren te maken heeft zal er sprake zijn van een op maat gesneden begeleiding.

Ik kijk daarbij onder andere naar medicatiegebruik (als daarvan sprake is), specifieke mentale klachten en het voedingspatroon door middel van een door jou in te vullen food-mood dagboek. Aan de hand hiervan gebruik ik een evidence-based voedingsscorelijst voor jouw specifieke klachten of wensen.

Deze voedingsscorelijst is ontwikkeld om voedingsmiddelen met de hoogste dichtheid aan mineralen en vitamines te identificeren, waarbij een klinisch bewijs is geleverd van hun rol bij het ondersteunen van mentale klachten. Deze lijst van voedingsmiddelen met de hoogste percentages van relevante mineralen en vitaminen, kan gebruikt worden ter ondersteuning van preventie en herstel.

Onderstaand een voorbeeld van een begeleidingsproces, waarbij het definitieve programma in onderling overleg wordt vastgesteld.

 

Inhoud begeleidingsproces (voorbeeld)

Contactmoment 1

Invullen vragenlijst die je per mail ontvangt en bijhouden van een food-mood dagboek, ter voorbereiding van onze eerste video call meeting.

Contactmoment 2

Video call meeting ca. 1 uur: feedback food-mood dagboek, voedingsadvies afgestemd op jouw specifieke situatie.

Contactmoment 3

Video call meeting ca.1 uur: feedback op nieuw eetpatroon.

Contactmoment 4

Video call ca. 1 uur: inventarisatie vooruitgang. Afstemmen hoe nu verder.

Tijdens jouw begeleiding ben ik uiteraard beschikbaar voor alle mogelijke vragen. Je krijgt al met al heel veel uitleg over voeding, waarom bepaalde dingen wel of niet voor je werken. In geval van allergieën kan ik je ook zeer goed begeleiden.

Mocht je meer informatie willen hebben over mijn aanpak en wat deze kan betekenen voor jou, kun je me bereiken via tanya@yayot.com of +31 6 53781780 (NL) of +41 79 5101780 (CH).

Citroenen en een oog in zwart wit voor Yayot

Heb je vragen?

Ik ben bereikbaar via email: tanya@yayot.com en via telefoon:
+31 6 53781780 (NL)
of +41 79 510 1780 (CH)

Ook kun je vragen stellen en contact met me opnemen via onderstaand formulier.
Je krijgt binnen 24 uur antwoord.
Uiteraard is anonimiteit gewaarborgd.