Gezonde bloeddruk en cholesterol

Een persoonlijke aanpak en begeleiding

A pineapple and a young guy with freckles who looks to the left in close up for Yayot

Werkwijze

Werkwijze van Yayot is op maat gesneden plan van aanpak

Ondersteun de gezondheid van uw hart met onze gespecialiseerde en individuele aanpak voor het verbeteren van de bloeddruk en het cholesterolniveau door middel van gerichte voeding. Voeding speelt een cruciale rol bij het bereiken en behouden van uw cardiovasculaire gezondheid, en onze begeleiding op maat is samengesteld om u te ondersteunen op weg naar een optimale hartgezondheid.

 

Bij YAYOT leggen we de nadruk op een eetpatroon dat zich richt op voedzaam, volwaardig voedsel. Onze aanbevelingen zijn zorgvuldig samengesteld en bevatten voedingsmiddelen die bekend staan om hun gunstige effecten op de bloeddruk en het cholesterolgehalte. Deze aanpak, ondersteund door evidence-based voeding, vormt de hoeksteen van onze begeleiding.
Onze gepersonaliseerde adviezen worden met precisie gemaakt, rekening houdend met uw specifieke behoeften en voorkeuren. Wij geloven dat we u de kennis en hulpmiddelen kunnen bieden waarmee u weloverwogen voedingskeuzes kunt maken die bijdragen aan een gezonder hart.

Neem vandaag nog contact met YAYOT op samen deze reis naar een verbeterde bloeddruk en cholesterolniveau te beginnen.

Inhoud begeleidingsproces (voorbeeld)

Contactmoment 1

Invullen vragenlijst die je per mail ontvangt en bijhouden van een eet-dagboek, ter voorbereiding van onze eerste video call meeting.

Contactmoment 2

Video call meeting ca. 1 uur: feedback eet-dagboek, voedingsadvies afgestemd op jouw specifieke situatie.

Contactmoment 3

Video call meeting ca.1 uur: feedback op nieuw eetpatroon.

Contactmoment 4

Video call ca. 1 uur: inventarisatie vooruitgang. Afstemmen hoe nu verder.

Tijdens jouw begeleiding ben ik uiteraard beschikbaar voor alle mogelijke vragen. Je krijgt al met al heel veel uitleg over voeding, waarom bepaalde dingen wel of niet voor je werken. In geval van allergieën kan ik je ook zeer goed begeleiden.

Mocht je meer informatie willen hebben over mijn aanpak en wat deze kan betekenen voor jou, kun je me bereiken via tanya@yayot.com of +31 6 53781780 (NL) of +41 79 5101780 (CH).

Citroenen en een oog in zwart wit voor Yayot

Heb je vragen?

Ik ben bereikbaar via email: tanya@yayot.com en via telefoon:
+31 6 53781780 (NL)
of +41 79 510 1780 (CH)

Ook kun je vragen stellen en contact met me opnemen via onderstaand formulier.
Je krijgt binnen 24 uur antwoord.
Uiteraard is anonimiteit gewaarborgd.