Workshop

Samen werken aan een gezonde lifestyle

Gewichtsconsulent Yayot biedt ook workshops om in groepsverband te ontdekken welke persoonlijkheid je hebt en welke afvalmethode daar het best bij past. Tijdens de workshop van 2,5 uur bij Yayot in Eindhoven krijg je in groepsverband inzicht in je persoonlijkheidstype en de handvatten om constructief en blijvend aan je gezondheid te werken.

Een workshop bij Yayot is uitermate geschikt voor bedrijven die het belang van gezonde medewerkers inzien. Of voor vriendenclubs en sportmaatjes die samen aan hun afvalproces willen werken, zonder het individu te negeren. Net als in de individuele sessies, draait het in de workshop allemaal om het matchen van je persoonlijkheid aan de voor jouw beste manier om af te vallen. Ben jij een Voeler, Denker, Beweger of Planner?

Is je persoonlijkheidstype vastgesteld, kijken we welke valkuilen en handvatten hierbij passen. Zo krijg je meer inzicht in wat voor je werkt en hoe je dit kan gebruiken om blijvend gezond te leven. Want misschien ga je al jaren met tegenzin naar de sportschool. Zonder resultaat, omdat een outdoor bootcamp veel beter bij jouw persoonlijkheid past. Of misschien ben je juist het type dat kracht en rust haalt uit een wekelijks yogaklas. Als je het niet onderzoekt, ontdek je het nooit …

Check je vergoeding!

Goed nieuws! Aardig wat zorgverzekeraars vergoeden vanuit de aanvullende zorgverzekering (deels) een bezoek aan gewichtsconsulent Yayot. Dit drukt dus niet op je eigen risico. Op www.bgn.nl check je of jouw zorgverzekeraar ook een vergoeding biedt.

Meer weten? Neem direct contact met ons op