Workshop gezonde lifestyle

Inhoud van de Workshop Gezonde lifestyle

Gewichtsconsulent Yayot biedt ook workshops om in groepsverband te ontdekken welke persoonlijkheid je hebt en welke afvalmethode daar het best bij past. Tijdens de workshop van 2,5 uur bij Yayot in Eindhoven krijg je in groepsverband inzicht in je persoonlijkheidstype en de handvatten om constructief en blijvend aan je gezondheid te werken.

Een workshop bij Yayot is uitermate geschikt voor bedrijven die het belang van gezonde medewerkers inzien. Of voor vriendenclubs en sportmaatjes die samen aan hun afvalproces willen werken, zonder het individu te negeren. Net als in de individuele sessies, draait het in de workshop allemaal om het matchen van je persoonlijkheid aan de voor jouw beste manier om af te vallen. Ben jij een Voeler, Denker, Beweger of Planner?

Is je persoonlijkheidstype vastgesteld, kijken we welke valkuilen en handvatten hierbij passen. Zo krijg je meer inzicht in wat voor je werkt en hoe je dit kan gebruiken om blijvend gezond te leven. Want misschien ga je al jaren met tegenzin naar de sportschool. Zonder resultaat, omdat een outdoor bootcamp veel beter bij jouw persoonlijkheid past. Of misschien ben je juist het type dat kracht en rust haalt uit een wekelijks yogaklas. Als je het niet onderzoekt, ontdek je het nooit …

Wat leer je tijdens de workshop

Tijdens de workshop krijg je antwoord op de vragen:

  • Welke type ben ik?
  • Welke valkuilen en welke handvatten horen er bij mijn persoonlijkheidstype en hoe kan ik deze gebruiken voor een blijvend gezonder leven?
  • Meer inzicht: wat kan ik veranderen op gezondheidsgebied dat specifiek bij mij past?
  • Welke bewegingsvormen passen bij mij en waarom?

 

Duur workshop:          2,5 uur

Locatie:                        Emmasingel 33 te Eindhoven

Kosten:                        € 75 , = inclusief BTW per deelnemer

Deelnemers:               minimaal 6 – maximaal 10 deelnemers per workshop

 

Inschrijven voor deze workshop?

Neem contact met ons op!

Check je vergoeding!

Goed nieuws! Aardig wat zorgverzekeraars vergoeden vanuit de aanvullende zorgverzekering (deels) een bezoek aan gewichtsconsulent Yayot. Dit drukt dus niet op je eigen risico. Op www.bgn.nl check je of jouw zorgverzekeraar ook een vergoeding biedt.

Heb je vragen?

Lijkt het je leuk om samen jouw gezonde leefwijze te ontdekken middels een pakket of een workshop? Of heb je vragen over Yayot? Laat het weten!