Voedingsdeskundige in Eindhoven helpt bij afvallen

Wil je graag afvallen? Ben je de extra kilo’s helemaal zat? Heb je meerdere diëten  geprobeerd? Gaat het steeds weer mis? Yayot, voedingsdeskundige in Eindhoven, heeft voor jou dé oplossing. Succesvol afvallen gaat niet om een ijzersterk doorzettingsvermogen. Het gaat om de aanpak.

Het begint met jouw persoonlijkheid: welk type ben je? Wat zijn jouw levensstijl en thuissituatie? Wat zijn jouw gewoontes? Wat vind je leuk om te doen, een intensieve kickboks-training of een rustige yogasessie in het park? Zelfkennis is heel belangrijk voor de werkwijze van voedingscoach Yayot uit Eindhoven.

Een afvalplan dat écht werkt

Met jouw voorkeuren en valkuilen op tafel maken we een afvalplan dat écht werkt. Niet voor een paar weken, maar blijvend. Zo krijg je jouw gewicht weer onder controle. De aanpak van voedingscoach Yayot is gebaseerd op de Myers-Briggs Type Indicator (afgekort MBTI). MBTI helpt om jouw kwaliteiten in kaart te brengen. Wat werkt juist wel voor jou en wat juist niet? Je ontdekt wat je inspireert en motiveert, maar ook wat nou de reden is dat het afvallen steeds mislukt.

Werkwijze van voedingsdeskundige Yayot in Eindhoven

Hoe gaat de voedingsdeskundige uit Eindhoven te werk? Er zijn meerdere mogelijkheden om aan de slag te gaan! Door bovenaan te klikken op “ontdek jouw gezonde leefstijl” zie je hoe Yayot je kan helpen. Een helemaal op maat gemaakt pakket kan natuurlijk ook.  Mail of bel naar tanya@yayot.com of bel naar 06-53781780 dan nemen we samen jouw wensen door.

 

BGN gewichtsconsulent

Naast voedingsdeskundige en voedingscoach is Yayot ook een BGN gewichtsconsulent in Eindhoven. BGN betekent Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Yayot begeleidt mensen met gewichtsproblemen volgens de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad naar een gezond eet- en leefpatroon.

Goed nieuws! Aardig wat zorgverzekeraars vergoeden vanuit de aanvullende zorgverzekering (deels) een bezoek aan gewichtsconsulent Yayot. Dit drukt dus niet op je eigen risico. Op www.bgn.nl check je of jouw zorgverzekeraar ook een vergoeding biedt.

Het gezicht achter Yayot

De vrouw achter Yayot is Tanya Laumen-van Doorne (48). Ze is gewichtsconsulent, gecertificeerd MBTI trainer en voorheen  intensief pedagogisch gezinsbegeleider te Eindhoven. Het proces van menselijke groei en hoe dat te bereiken heeft haar altijd gefascineerd.

 

Heb je een vraag?

Overtuigd van de MBTI-aanpak? Neem dan nu contact op met voedingsdeskundige Tanya van Yayot uit Eindhoven. Zij helpt jou graag met ondersteuning en begeleiding bij afvallen of gezonder gaan leven. Vul het contactformulier in of bel gerust via 06-53781780. Of kom gezellig langs in het Yayot-kantoor in het centrum van Eindhoven!

 

Contact opnemen