Voedingsdeskundige in Eindhoven helpt bij afvallen

Wil je graag afvallen? Ben je de extra kilo’s helemaal zat? Heb je meerdere diëten  geprobeerd? Gaat het steeds weer mis? Yayot, voedingsdeskundige in Eindhoven, heeft voor jou dé oplossing. Succesvol afvallen gaat niet om een ijzersterk doorzettingsvermogen. Het gaat om de aanpak.

Het begint met jouw persoonlijkheid: welk type ben je? Wat zijn jouw levensstijl en thuissituatie? Wat zijn jouw gewoontes? Wat vind je leuk om te doen, een intensieve kickboks-training of een rustige wandeling in het park? Zelfkennis is heel belangrijk voor de werkwijze van voedingscoach Yayot uit Eindhoven.

Een afvalplan dat écht werkt

Met jouw voorkeuren en valkuilen op tafel maken we een afvalplan dat écht werkt. Niet voor een paar weken, maar blijvend. Zo krijg je jouw gewicht weer onder controle. De aanpak van voedingscoach Yayot is gebaseerd op de Myers-Briggs Type Indicator (afgekort MBTI). MBTI helpt om jouw kwaliteiten in kaart te brengen. Wat werkt juist wel voor jou en wat juist niet? Je ontdekt wat je inspireert en motiveert, maar ook wat nou de reden is dat het afvallen steeds mislukt.

 

Werkwijze van voedingsdeskundige Yayot in Eindhoven

Hoe gaat de voedingsdeskundige uit Eindhoven te werk? Er zijn meerdere mogelijkheden om aan de slag te gaan!

 

Pakket 1  (80 euro/ ongeveer 1,5 uur).

 

Bij dit pakket wordt er eerst een quick scan gemaakt van jouw MBTI persoonlijkheidstype.

Vervolgens bespreken we jouw mogelijke valkuilen en handvatten die duidelijk zijn geworden aan de hand van deze quick scan. Daarbij zal ook jouw huidige voedingspatroon aan de orde komen en geef ik je advies omtrent betere keuzes die je zou kunnen maken.

 

Pakket 2 (160 euro/ ongeveer 3 uur).

 

Pakket 1 plus supermarktsafari.

Samen gaan we naar een voor jou gewenste supermarkt om te kijken welke producten jij dagelijks/wekelijks koopt en gaan we kijken welke we beter kunnen vervangen.

Heel praktisch gericht!

 

Pakket 3 (175 euro)

Pakket 1 plus extra telefonische begeleiding (5 x).

 

Pakket 4 (535 euro) , meest effectief, gevraagd en uitgebreid pakket!

 

Dit pakket houdt in:

  • Online vragenlijst invullen thuis (duurt ca. tussen de 20 en 30 minuten);
  • Daarna afspraak voor feedback-gesprek (duurt ca. 1,5 uur). Je krijgt een MBTI rapport mee naar huis uitgegeven door The Myers Briggs Company, waarin jouw individuele MBTI persoonlijkheidstype uitvoerig gerapporteerd wordt (ca. 23 pagina’s). Hiermee kun je zowel privé- als ook op werkvlak aan de slag. Mensen ontwikkelen vaardigheden en gedragingen die met hun type samenhangen. Elk type staat voor een waardevolle persoonlijkheid en elk type heeft zijn eigen sterke punten en blinde vlekken. Deze punten neem ik mee in de begeleiding naar een gezondere levensstijl. Zo is de begeleiding efficiënter en doeltreffender;
  • Er volgt een tweede gesprek, waarin we dieper ingaan op jouw krachten en valkuilen op het gebied van een gezondere levensstijl. Dit gesprek duurt ca. 1,5 uur;
  • Supermarktsafari;
  • Telefonische begeleiding totdat je je doel hebt bereikt!

 

 

Naast voedingsdeskundige en voedingscoach is Yayot ook een BGN gewichtsconsulent in Eindhoven. BGN betekent Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Yayot begeleidt mensen met gewichtsproblemen volgens de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad naar een gezond eet- en leefpatroon.

 

Goed nieuws! Aardig wat zorgverzekeraars vergoeden vanuit de aanvullende zorgverzekering (deels) een bezoek aan gewichtsconsulent Yayot. Dit drukt dus niet op je eigen risico. Op www.bgn.nl check je of jouw zorgverzekeraar ook een vergoeding biedt.

 

 

Het gezicht achter Yayot

De vrouw achter Yayot is Tanya Laumen-van Doorne (49). Ze is gewichtsconsulent, gecertificeerd MBTI trainer en voorheen  intensief pedagogisch gezinsbegeleider te Eindhoven. Het proces van menselijke groei en hoe dat te bereiken heeft haar altijd gefascineerd.

Contact opnemen