Voedingscoach in Eindhoven en omstreken

Ben je op zoek naar een voedingscoach in Eindhoven? Wil je gezonder leven of wat afvallen, maar heb je vooralsnog nog maar weinig succes? Herkenbaar? Dan hebben we goed nieuws! Succesvol afvallen zit 'm niet in een ijzersterk doorzettingsvermogen. Het zit in de aanpak.

Ontdek hoe!

Wij bieden een totaal andere manier van aanpak die voor blijvende resultaten zorgt.

Zodra je doorhebt wat voor jou werkt, zijn afvallen en gezond leven niet ingewikkeld. Want jouw persoonlijkheidstype is de sleutel tot jouw succes. Iedereen is tenslotte anders. Misschien wordt je beste vriend of vriendin helemaal happy van een intensieve bootcamp terwijl jij je rust en kracht juist in de yogastudio vindt.

Zelfkennis is de beste kennis. Weten wat je wel en niet leuk vindt, wat goed voor je werkt en wat juist een averechts effect op je heeft. Omdat het wel of niet bij jouw persoonlijkheid past. Die zelfkennis is de drijvende kracht achter de werkwijze van voedingscoach Yayot uit Eindhoven.

Door middel van advies op maat zorgen we dat je op effectieve wijze af kan vallen en je gewicht onder controle kunt houden. Dit advies baseren we op jouw MBTI vastgestelde persoonlijkheidstype.

Geen ‘one size fits all’ aanpak dus, maar echt gepersonaliseerd advies op basis van jouw type.

Yayot geeft inzicht in:

  • Welk voedingspatroon jij nodig hebt
  • Waarom dat voedingspatroon voor jou werkt
  • Welke benadering voor het afvallen effectief is
  • Hoe je meer plezier krijgt in bewegen
  • Bij welke coaching je baat hebt

Myers Briggs Type Indicator

De methode van Yayot is gebaseerd op de Myers-Briggs Type Indicator (MBTI). MBTI is een zogenoemd psychometrisch instrument waarmee je het beste uit jezelf kunt halen. MBTI helpt je je sterke punten te identificeren. En geeft je inzicht over wat voor jou wel en juist niet werkt. Je ontdekt wat je motiveert en inspireert en -net zo belangrijk- wat de struikelblokken zijn waardoor je tot nu toe geen blijvend succes hebt geboekt

Schakel vandaag nog de deskundige hulp in van Yayot en kies voor een gezonder leven. Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op via het online contactformulier. We staan je graag te woord.

De werkwijze van voedingscoach Yayot

Een onlinevragenlijst en twee diep- gaande, een-op-eengesprekken later heb je niet alleen een gedetailleerd beeld van jouw persoonlijkheidstype, maar heb je ook een praktisch eet- en beweegadvies in handen om mee aan de slag te gaan. Ben jij klaar om jezelf echt goed te leren kennen?

Heb je liever dat Yayot bij jou langs komt, of wil je op een andere locatie afspreken? Dat is mogelijk!

Wil je meer weten over voedingscoach uit Eindhoven Tanya Laumen-van Doorne? Dat kan, zij is de drijvende kracht achter Yayot.

Als BGN-gewichtsconsulent geeft ze gepersonaliseerd voedings- en beweegadvies. Hierbij staat altijd een persoonlijke benadering centraal.

Daarnaast is ze ook intensief pedagogisch gezinsbegeleider en een gekwalificeerd MBTI trainer. Je kunt rekenen op professionele hulp.

We gaan samen voor een gezonder leven en gaan het je makkelijker maken om jouw ideale gewicht te bereiken en vooral te behouden!