Online voedingscoach Eindhoven

Afvallen op een manier die op jou is afgestemd

Online begeleiding voedingscoach

Over gezond eten gaan de wildste verhalen. Dan mag dit wel, dan juist dat weer niet. Mensen weten niet meer welke keuzes ze moeten maken. Bij Yayot doen wij niet mee aan “voedingshypes”, pillen, poeders of maaltijdvervangers. Wat je wel krijgt, is een gedegen online voedingsadvies, waarbij onderbouwd wordt hoe dat tot stand is gekomen en hoe je dit-stap-voor-stap kunt toepassen in je eigen leven. Je krijgt ook makkelijke praktische en concrete tips voor een gezond voedingspatroon. Online begeleiding vanuit jouw vertrouwde omgeving.

Voordat je een voedingsadvies krijgt, brengen we je huidige leefstijl in kaart met behulp van een vragenlijst die je vooraf per email krijgt toegezonden.

Wat je op dit moment eet, wat voor werk je doet, of je sport en of je een dieetverleden hebt, nemen we allemaal mee. Geen mens is hetzelfde en de adviezen zijn dus altijd maatwerk.

 

Yayot helpt je daar graag bij. Wij bieden een andere manier van aanpak die voor blijvende resultaten zorgt. Geen standaard menulijst met producten waar je helemaal niet van houdt of bewegingsactiviteiten waar je niks mee hebt.

Bij Yayot kijken we naar wat bij je past en wat aansluit bij jouw voorkeuren.

Begin vandaag nog met afvallen!

Wil jij je voedingspatroon aanpassen met een online voedingscoach vanuit je vertrouwde huis?

Advies op maat van onze online voedingscoach in Eindhoven

Door middel van advies op maat zorgt Tanya dat je op een effectieve wijze je voedingspatroon kan aanpassen om je zowel mentaal als fysiek beter in je vel te laten voelen.

Geen ‘one fits all’ aanpak dus, maar echt gepersonaliseerd advies op basis van jouw leven.

Wat doet een BGN Gewichtsconsulent en voedingscoach?

Veel mensen vragen zich af wat een BGN- gecertificeerde gewichtsconsulent nu precies doet. Een gewichtsconsulent heeft veel kennis van voeding en beweging. Hij of zij kan je daarom helpen om af te vallen of juist aan te komen in gewicht, maar ook simpelweg informatie bieden over een gezond eet- en bewegingspatroon.

Je kunt bij een gewichtsconsulent terecht met zowel overgewicht als ondergewicht, maar tegenwoordig zijn de meeste mensen met gewichtsproblemen natuurlijk eerder te zwaar dan te licht. De dagelijkse werkzaamheden van een voedingsconsulent bestaan uit het begeleiden, adviseren en motiveren van mensen die een BMI hebben tussen de 25 en 30 en die op een verantwoorde manier af willen vallen.

Yayot geeft inzicht in:

o Welk voedingspatroon jij nodig hebt o Waarom dat voedingspatroon voor jou werkt o Welke benadering voor het afvallen effectief is o Hoe je meer plezier krijgt in bewegen o Bij welke coaching je baat hebt

Over Yayot en Tanya

Ik ben Tanya Laumen-van Doorne (51), (mentaal) voedingsdeskundige, gecertificeerd MBTI trainer en voorheen intensief pedagogisch gezinsbegeleider. Ik begeleid gezonde volwassenen, die worstelen met hun gewicht of gezondheid, om meer grip te krijgen op hun eet- en beweeggedrag, zodat ze lekkerder in hun vel zitten. Meedoen aan ‘voedingshypes’, pillen, poeders en maaltijdvervangers doe ik niet. Wat je wel van mij krijgt is een gedegen voedingsadvies, waarbij ik onderbouw hoe dat tot stand is gekomen en je leer hoe dit stap-voor-stap kunt toepassen in je dagelijkse leven. Het proces van menselijke groei en hoe dat te bereiken heeft me altijd gefascineerd.

Meerdere studies of opleidingen op voedingsgebied heb ik gevolgd en/of afgerond, zoals “Lifestyle Medicine: Tools for Promoting Healthy Change”, “Mental Health and Nutrition” op de University of Canterbury, gezondheids- psychologie en klinische psychologie op de Open Universiteit, “Nutrition, Heart Disease and Diabetes” op de Universiteit van Wageningen en de opleiding “Sport en voeding” bij NHA.  Daarnaast zag ik als gezinsbegeleider hoe iedere thuissituatie uniek is en hoe zo’n unieke omgeving het maken van gezondere stappen erg lastig kan maken. Je moet immers niet alleen kijken naar wat bij jou past, maar ook naar wat in jouw thuissituatie past.

Meer weten? Neem contact met mij op.

Lijkt het je leuk om samen jouw gezonde leefwijze te ontdekken? Of heb je vragen over Yayot? Laat het weten!

    Meer weten? Neem contact met mij op.

    Lijkt het je leuk om samen jouw gezonde leefwijze te ontdekken? Of heb je vragen over Yayot? Laat het weten!

      Lees onze blogs