Voedingscoach in Eindhoven voor blijvende resultaten

Wij bieden als voedingscoach  in Eindhoven en omgeving een totaal andere manier van aanpak die voor blijvende resultaten zorgt.

Afvallen op een manier die alleen voor jou werkt!

Succesvol afvallen is echt geen kwestie van een stevige ruggengraat of krachtig karakter. Hetzelfde geldt voor het omarmen van een gezonde levensstijl. Zodra je doorhebt wat voor jou werkt, zijn afvallen en gezond leven niet ingewikkeld. Want jouw persoonlijkheidstype is de sleutel tot jouw succes. Iedereen is tenslotte anders. Misschien wordt je beste vriend of vriendin helemaal happy van een intensieve bootcamp terwijl jij je rust en kracht juist in een wandeling buiten vindt.

Zelfkennis is de drijvende kracht

Zelfkennis is de beste kennis. Weten wat je wel en niet leuk vindt, wat goed voor je werkt en wat juist een averechts effect op je heeft. Omdat het wel of niet bij jouw persoonlijkheid past. Die zelfkennis is de drijvende kracht achter de werkwijze van voedingscoach Yayot uit Eindhoven.

Yayot helpt je daar graag bij. Wij bieden een andere manier van aanpak die voor blijvende resultaten zorgt.

 

Advies op maat van onze voedingscoach in Eindhoven

Door middel van advies op maat zorgen we dat je op effectieve wijze af kan vallen en je gewicht onder controle kunt houden. Dit advies baseren we op jouw MBTI vastgestelde persoonlijkheidstype.

Geen ‘one fits all’ aanpak dus, maar echt gepersonaliseerd advies op basis van jouw type.

Yayot geeft inzicht in

  • Welk voedingspatroon jij nodig hebt
  • Waarom dat voedingspatroon voor jou werkt
  • Welke benadering voor het afvallen effectief is
  • Hoe je meer plezier krijgt in bewegen
  • Bij welke coaching je baat hebt

Begin vandaag nog met afvallen!

Wil jij afvallen bij een voedingscoach en woon je in Eindhoven of omstreken? Kies voor een totaal andere manier van afvallen onder begeleiding met Yayot!

Mogelijkheden:

 

Basispakket van 80 euro (ongeveer 1,5 uur).

 

Bij dit pakket wordt er eerst een quick scan gemaakt van jouw MBTI persoonlijkheidstype.

Vervolgens bespreken we jouw mogelijke valkuilen en handvatten die duidelijk zijn geworden aan de hand van deze quick scan. Daarbij zal ook jouw huidige voedingspatroon aan de orde komen en geef ik je advies omtrent betere keuzes die je zou kunnen maken.

 

Pakket van 160 euro (ongeveer 3 uur).

 

Deze begeleiding houdt in: Basispakket plus extra 1 tot 1,5 uur supermarktsafari.

Samen gaan we naar een voor jou gewenste supermarkt om te kijken welke producten jij dagelijks/wekelijks koopt en gaan we kijken welke we beter kunnen vervangen.

Heel praktisch gericht!

 

Pakket van 175 euro duurt 1,5 uur zoals bij het Basispakket van 80 euro, alleen hier krijg je extra 5 keer telefonische begeleiding bij.

 

 

Pakket van 535 euro is het meest uitgebreide pakket en wordt ook het meest gevraagd omdat dit pakket het meest effectief is.

 

Dit pakket houdt in:

  • Online vragenlijst invullen thuis (duurt ca. tussen de 20 en 30 minuten);
  • Daarna afspraak voor feedback-gesprek (duurt ca. 1,5 uur). Je krijgt een MBTI rapport mee naar huis uitgegeven door The Myers Briggs Company, waarin jouw individuele MBTI persoonlijkheidstype uitvoerig gerapporteerd wordt (ca. 23 pagina’s). Hiermee kun je zowel privé- als ook op werkvlak aan de slag. Mensen ontwikkelen vaardigheden en gedragingen die met hun type samenhangen. Elk type staat voor een waardevolle persoonlijkheid en elk type heeft zijn eigen sterke punten en blinde vlekken. Deze punten neem ik mee in de begeleiding naar een gezondere levensstijl. Zo is de begeleiding efficiënter en doeltreffender;
  • Er volgt een tweede gesprek, waarin we dieper ingaan op jouw krachten en valkuilen op het gebied van een gezondere levensstijl. Dit gesprek duurt ca. 1,5 uur;
  • Supermarktsafari;
  • Telefonische begeleiding zolang nodig (totdat je je doel hebt bereikt)!

Myers Briggs Type Indicator

De methode van Yayot is gebaseerd op de Myers-Briggs Type Indicator (MBTI). MBTI is een zogenoemd psychometrisch instrument waarmee je het beste uit jezelf kunt halen. MBTI helpt je je sterke punten te identificeren. En geeft je inzicht over wat voor jou wel en juist niet werkt. Je ontdekt wat je motiveert en inspireert en -net zo belangrijk- wat de struikelblokken zijn waardoor je tot nu toe geen blijvend succes hebt geboekt

 

Contact opnemen