Voedingscoach in Eindhoven voor blijvende resultaten

Wij bieden als voedingscoach  in Eindhoven en omgeving een totaal andere manier van aanpak die voor blijvende resultaten zorgt.

Afvallen op een manier die alleen voor jou werkt!

Succesvol afvallen is echt geen kwestie van een stevige ruggengraat of krachtig karakter. Hetzelfde geldt voor het omarmen van een gezonde levensstijl. Zodra je doorhebt wat voor jou werkt, zijn afvallen en gezond leven niet ingewikkeld. Want jouw persoonlijkheidstype is de sleutel tot jouw succes. Iedereen is tenslotte anders. Misschien wordt je beste vriendin helemaal happy van een intensieve bootcamp terwijl jij je rust en kracht juist in de yogastudio vindt.

Zelfkennis is de drijvende kracht

Zelfkennis is de beste kennis. Weten wat je wel en niet leuk vindt, wat goed voor je werkt en wat juist een averechts effect op je heeft. Omdat het wel of niet bij jouw persoonlijkheid past. Die zelfkennis is de drijvende kracht achter de werkwijze van voedingscoach Yayot uit Eindhoven.

Yayot helpt je daar graag bij. Wij bieden een andere manier van aanpak die voor blijvende resultaten zorgt.

 

Advies op maat van onze voedingscoach in Eindhoven

Door middel van advies op maat zorgen we dat je op effectieve wijze af kan vallen en je gewicht onder controle kunt houden. Dit advies baseren we op jouw MBTI vastgestelde persoonlijkheidstype.

Geen ‘one fits all’ aanpak dus, maar echt gepersonaliseerd advies op basis van jouw type.

Yayot geeft inzicht in

  • Welk voedingspatroon jij nodig hebt
  • Waarom dat voedingspatroon voor jou werkt
  • Welke benadering voor het afvallen effectief is
  • Hoe je meer plezier krijgt in bewegen
  • Bij welke coaching je baat hebt

Begin vandaag nog met afvallen!

Wil jij afvallen bij een voedingscoach en woon je in Eindhoven of omstreken? Kies voor een totaal andere manier van afvallen onder begeleiding met Yayot!

Myers Briggs Type Indicator

De methode van Yayot is gebaseerd op de Myers-Briggs Type Indicator (MBTI). MBTI is een zogenoemd psychometrisch instrument waarmee je het beste uit jezelf kunt halen. MBTI helpt je je sterke punten te identificeren. En geeft je inzicht over wat voor jou wel en juist niet werkt. Je ontdekt wat je motiveert en inspireert en -net zo belangrijk- wat de struikelblokken zijn waardoor je tot nu toe geen blijvend succes hebt geboekt

 

Contact opnemen