Voedingscoach in Eindhoven en omstreken

Ben je op zoek naar een voedingscoach in Eindhoven? Wil je gezonder leven of wat afvallen, maar heb je vooralsnog nog maar weinig succes? Herkenbaar? Dan heb ik goed nieuws! Succesvol afvallen zit 'm niet in een ijzersterk doorzettingsvermogen. Het zit in de aanpak.

De optelsom van jouw persoonlijkheid, levensstijl, gewoontes en gezinssituatie vormt de sleutel tot jouw succes. BGN-gecertificeerd gewichtsconsulent/voedingscoach Yayot uit Eindhoven snapt dat en helpt je die optelsom te maken. Met jouw voorkeuren en valkuilen als middelpunt maken we een afvalplan dat écht werkt. Niet voor even, maar blijvend.

Ontdek hoe!

Schakel vandaag nog de deskundige hulp in van Yayot en kies voor een gezonder leven. Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op via het online contactformulier. We staan je graag te woord.

Gebruik de kracht van je persoonlijkheidstype voor een blijvend gezonde levensstijl.

Dít kan de voedingscoach voor jou betekenen!

Hier geniet je van persoonlijk advies, van ‘one size fits al’ is geen sprake. De voedingscoach van Yayot geeft je meer duidelijkheid over:

  • Welk type afvaller ben jij?
  • Wat zijn vooral jouw valkuilen?
  • Welke handvatten heb je nodig om niet steeds terug te vallen in je oude patroon?
  • Hoe kan ik meer plezier beleven in bewegen?

De behandeling van voedingscoach Yayot

Een onlinevragenlijst en twee diep- gaande, een-op-eengesprekken later heb je niet alleen een gedetailleerd beeld van jouw persoonlijkheidstype, maar heb je ook een praktisch eet- en beweegadvies in handen om mee aan de slag te gaan. Ben jij klaar om jezelf echt goed te leren kennen?

Heb je liever dat Yayot bij jou langs komt, of wil je op een andere locatie afspreken? Dat is mogelijk!

Dé BGN-gewichtsconsulente in Eindhoven

Wil je meer weten over voedingscoach uit Eindhoven Tanya Laumen-van Doorne? Dat kan, zij is de drijvende kracht achter Yayot.

Als BGN-gewichtsconsulent geeft ze gepersonaliseerd voedings- en beweegadvies. Hierbij staat altijd een persoonlijke benadering centraal.

Daarnaast is ze ook intensief pedagogisch gezinsbegeleider en een gekwalificeerd MBTI trainer.

Schakel de voedingscoach in !

Wil je graag sneller afvallen of een gezonder leven leiden onder begeleiding van voedingscoach Eindhoven? Spreekt de persoonlijke aanpak je aan?

Schakel de deskundige hulp van Yayot in en geniet van de blijvende resultaten van deze manier van begeleiding. Je kunt rekenen op professionele hulp.

Hierbij staan gepersonaliseerd advies, vooruitgang, een gezonder eetpatroon en een persoonlijke aanpak centraal. Je bent gegarandeerd van succes! Als je meer wilt weten of nog een vraag hebt kun je altijd contact met Yayot opnemen. We staan je graag te woord over wat we voor je kunnen betekenen.

We gaan samen voor een gezonder leven!

Contact
Afspraak maken
tanya@yayot.com
0653781780