Voedingscoach Eindhoven

Afvallen op een manier die op jou is afgestemd

Begeleiding van een professionele voedingscoach

Succesvol afvallen is echt geen kwestie van een stevige ruggengraat of krachtig karakter. Hetzelfde geldt voor het omarmen van een gezonde levensstijl. Zodra je doorhebt wat voor jou werkt, zijn afvallen en gezond leven niet ingewikkeld. Want jouw persoonlijkheidstype is de sleutel tot jouw succes. Iedereen is tenslotte anders. Misschien wordt je beste vriend of vriendin helemaal happy van een intensieve bootcamp terwijl jij je rust en kracht juist in een wandeling buiten vindt.

Zelfkennis is de beste kennis. Weten wat je wel en niet leuk vindt, wat goed voor je werkt en wat juist een averechts effect op je heeft. Omdat het wel of niet bij jouw persoonlijkheid past. Die zelfkennis is de drijvende kracht achter de werkwijze van voedingscoach Yayot uit Eindhoven.

Yayot helpt je daar graag bij. Wij bieden een andere manier van aanpak die voor blijvende resultaten zorgt.

Begin vandaag nog met afvallen!

Wil jij afvallen bij een voedingscoach en woon je in Eindhoven of omstreken? Kies voor een totaal andere manier van afvallen onder begeleiding met Yayot!

Advies op maat van onze voedingscoach in Eindhoven

Door middel van advies op maat zorgt Tanya dat je op effectieve wijze af kan vallen en je gewicht onder controle kunt houden. Dit professionele advies baseren we op jouw MBTI vastgestelde persoonlijkheidstype.

Geen ‘one fits all’ aanpak dus, maar echt gepersonaliseerd advies op basis van jouw type. Dat kan door het professionele advies van voedingscoach en BGN gewichtsconsulente Tanya Laumen.

Wat doet een BGN Gewichtsconsulent en voedingscoach?

Veel mensen vragen zich af wat een BGN- gecertificeerde gewichtsconsulent nu precies doet. Een gewichtsconsulent heeft veel kennis van voeding en beweging. Hij of zij kan je daarom helpen om af te vallen of juist aan te komen in gewicht, maar ook simpelweg informatie bieden over een gezond eet- en bewegingspatroon.

Je kunt bij een gewichtsconsulent terecht met zowel overgewicht als ondergewicht, maar tegenwoordig zijn de meeste mensen met gewichtsproblemen natuurlijk eerder te zwaar dan te licht. De dagelijkse werkzaamheden van een voedingsconsulent bestaan uit het begeleiden, adviseren en motiveren van mensen die een BMI hebben tussen de 25 en 30 en die op een verantwoorde manier af willen vallen.

Yayot geeft inzicht in:

o Welk voedingspatroon jij nodig hebt o Waarom dat voedingspatroon voor jou werkt o Welke benadering voor het afvallen effectief is o Hoe je meer plezier krijgt in bewegen o Bij welke coaching je baat hebt

Over Yayot en Tanya

Geen betere motivatie dan persoonlijke motivatie. Dat geldt voor afvallen en gezonder gaan leven. En dat geldt ook voor mijn motivatie om Yayot te starten. Ik ben Tanya Laumen-van Doorne (49), gewichtsconsulent , gecertificeerd MBTI trainer en voorheen intensief pedagogisch gezinsbegeleider te Eindhoven. Het proces van menselijke groei en hoe dat te bereiken heeft me altijd gefascineerd.

Deze fascinatie werd nog groter toen ik me vanwege voedselovergevoeligheid 24 jaar geleden noodgedwongen verdiepte in voeding en mijn eet- en leefpatroon drastisch moest veranderen. Meerdere studies/cursussen op voedingsgebied heb ik in de afgelopen jaren gevolgd en afgerond, zoals gezondheidspsychologie op de Open Universiteit en recentelijk de studie “Nutrition, Heart Disease and Diabetes” op de Universiteit van Wageningen. Daarnaast zag ik als gezinsbegeleider hoe iedere thuissituatie uniek is en hoe zo’n unieke omgeving het maken van gezondere stappen erg lastig kan maken. Je moet immers niet alleen kijken naar wat bij jou past, maar ook naar wat in jouw thuissituatie past.

Meer weten? Neem contact met mij op.

Lijkt het je leuk om samen jouw gezonde leefwijze te ontdekken? Of heb je vragen over Yayot? Laat het weten!

    Meer weten? Neem contact met mij op.

    Lijkt het je leuk om samen jouw gezonde leefwijze te ontdekken? Of heb je vragen over Yayot? Laat het weten!

      Lees onze blogs