Uitgebreid pakket

Uitgebreid pakket

 

Wil je uitgebreid begeleid worden om nu echt rigoureuze stappen te maken op gezondheidsgebied maar weet je niet hoe of lukt het je niet alleen?

Dan is dit pakket echt iets voor jou!

Eerst gaan we kijken welke persoonlijkheidstype bij jou past (een van de 16 MBTI types).

Waarom zal je misschien denken?

Iedereen is tenslotte anders. We gaan voor maatwerk en geloven niet in one size fits all!

Hierdoor kunnen wij in kaart brengen wat jouw sterke eigenschappen zijn en welke handvatten jij nodig hebt om echt stappen te maken op gezondheidsgebied.

Waar word je nou echt blij van, wat geeft je energie en wat past niet bij jou, waar word je gestrest van en wat heb je nodig om je stress te verminderen. Allemaal onderwerpen die heel nuttig zijn om mee te nemen. We willen tenslotte niet dat je in de toekomst terugvalt maar een modus hebt gevonden die blijvend is en ook nog prettig!

Daarna bespreken we inhoudelijk wat je nu allemaal eet en welke producten we kunnen vervangen in gezondere varianten.

Als dat besproken is spreken we af voor een individuele supermarktsafari (als je dat prettig vindt, ook mogelijk met producten bij mij op kantoor)

Deze supermarktsafari geeft je antwoorden op:

Weet jij wat je eet?

Kan jij in het oerwoud van producten je weg vinden?

Weet jij wat nu echt gezond is en wat je beter kunt vermijden?

En als laatste nog telefonische begeleiding of via e-mail, skype, what’s app of face-to-face totdat je je doel hebt bereikt. Via deze begeleiding worden al je vragen nog beantwoord en wordt je extra gemotiveerd en gestimuleerd richting een gezondere levensstijl.

 

Dit uitgebreide pakket kost 535 euro

Inschrijven voor dit pakket?

Neem contact met ons op!

Heb je vragen?

Lijkt het je leuk om samen jouw gezonde leefwijze te ontdekken middels een pakket of een workshop? Of heb je vragen over Yayot? Laat het weten!

[contact-form-7 404 "Not Found"]