Uitgebreid pakket

Uitgebreide MBTI-scan

Eerst gaan we kijken welke persoonlijkheidstype bij jou past (een van de 16 MBTI types). Waarom zal je misschien denken? Iedereen is tenslotte anders. We gaan voor maatwerk en geloven niet in one size fits all. Hierdoor kunnen wij in kaart brengen wat jouw sterke eigenschappen zijn en welke handvatten jij nodig hebt om echt stappen te maken op gezondheidsgebied. Waar word je nou echt blij van, wat geeft je energie en wat past niet bij jou, waar word je gestrest van en wat heb je nodig om je stress te verminderen. Allemaal onderwerpen die heel nuttig zijn om mee te nemen. We willen tenslotte niet dat je in de toekomst terugvalt maar een modus hebt gevonden die blijvend is en ook nog prettig!

Supermarktsafari

Daarna bespreken we inhoudelijk wat je nu allemaal eet en welke producten we kunnen vervangen in gezondere varianten. Als dat besproken is spreken we af voor een individuele supermarktsafari (als je dat prettig vindt, ook mogelijk met producten bij mij op kantoor)

Deze supermarktsafari geeft je antwoorden op:

  • Weet jij wat je eet?
  • Kan jij in het oerwoud van producten je weg vinden?
  • Weet jij wat nu echt gezond is en wat je beter kunt vermijden?

Persoonlijk contact

En als laatste nog telefonische begeleiding of via e-mail, skype, what’s app of face-to-face totdat je je doel hebt bereikt. Via deze begeleiding worden al je vragen nog beantwoord en wordt je extra gemotiveerd en gestimuleerd richting een gezondere levensstijl.

Heb je vragen?

Lijkt het je leuk om samen jouw gezonde leefwijze te ontdekken middels een pakket of een workshop? Of heb je vragen over Yayot? Laat het weten!