Op maat gemaakt voedingsschema

Individueel voedingsschema

Voor mensen die het prettig vinden om met een individueel voedingsschema aan de slag te gaan is dit een ideale manier. 

In de praktijk blijkt het verliezen van gewicht niet zo eenvoudig en worstelen velen hiermee. Jij misschien ook wel? Afvallen is één ding, maar op gewicht blijven is misschien nog wel het aller moeilijkst. Eten is tegenwoordig overal om ons heen. We worden talloze keren per dag verleid tot het eten van minder gezonde producten. Je moet wel heel sterk in je schoenen staan om al die verleidingen te weerstaan. Daarnaast wil je ook gewoon kunnen genieten van lekker eten.

Als je wilt afvallen, dan is gezonder en minder eten het belangrijkste. Daarnaast is bewegen goed voor je gezondheid en helpt het bij het afvallen. Maar als je alleen meer gaat bewegen en hetzelfde blijft eten, dan zal je niet veel afvallen.

 

 

De combinatie van te weinig bewegen en een ongezond voedingspatroon kan leiden tot overgewicht. Overgewicht betekent dat je te zwaar bent ten opzichte van je lengte. Van overgewicht kun je bijvoorbeeld rugpijn krijgen of last van je knieën. Maar ook last van kortademigheid, hoofdpijn en slaapstoornissen. Op de lange termijn zijn de gevolgen van te zwaar zijn erger. Denk aan een verhoogde bloeddruk, diabetes of hart- en vaatziekten. Dat zijn ziekten die langzaam ontstaan, je merkt ze pas na lange tijd op. Achteraf zijn ze vaak moeilijk te genezen.

Zowel voor beweging als voeding kun je je afvragen wat het meeste helpt. Het antwoord is: het is het belangrijkste dat je iets kiest wat bij je past.

 

Wij helpen je gezonde keuzes te maken die bij jou passen zodat je dit langdurig kunt toepassen en de resultaten daardoor blijvend zijn.

Yayot helpt je graag op weg met het stap-voor-stap verbeteren van je voedingspatroon. Zodat je straks zelf alle kennis en vaardigheden hebt om een gezond gewicht te bereiken en te behouden.

Heb je vragen?

Lijkt het je leuk om samen jouw gezonde leefwijze te ontdekken middels een pakket of een workshop? Of heb je vragen over Yayot? Laat het weten!