Afvallen

Jouw persoonlijkheid is de sleutel tot jouw succes!

Succesvol afvallen is echt geen kwestie van een stevige ruggengraat of krachtig karakter. Hetzelfde geldt voor het omarmen van een gezonde levensstijl. Zodra je doorhebt wat voor jou werkt, zijn afvallen en gezond leven niet ingewikkeld. Want jouw persoonlijkheidstype is de sleutel tot jouw succes. Iedereen is tenslotte anders. Misschien wordt je beste vriendin helemaal happy van een intensieve bootcamp terwijl jij je rust en kracht juist in de yogastudio vindt.

Zelfkennis is de beste kennis. Weten wat je wel en niet leuk vindt, wat goed voor je werkt en wat juist een averechts effect op je heeft. Omdat het wel of niet bij jouw persoonlijkheid past. Die zelfkennis is de drijvende kracht achter de werkwijze van voedingscoach en gewichtsconsulent Yayot uit Eindhoven.

De methode van Yayot is gebaseerd op de Myers-Briggs Type Indicator (MBTI). MBTI is een zogenoemd psychometrisch instrument waarmee je het beste uit jezelf kunt halen. MBTI helpt je je sterke punten te identificeren. En geeft je inzicht over wat voor jou wel en juist niet werkt. Je ontdekt wat je motiveert en inspireert en -net zo belangrijk- wat de struikelblokken zijn waardoor je tot nu toe geen blijvend succes hebt geboekt.

Gewapend met die onderbouwde zelfkennis heb je precies die middelen in handen waarmee ook jij succesvol afvalt en gezonder kunt leven.

Meer weten? Neem direct contact met ons op