Afvallen in Eindhoven maar op een totaal andere manier?

Ben je woonachtig in Eindhoven of omgeving en wil je afvallen en meer bewegen maar lukt het niet alleen? Yayot helpt je daar graag bij. Wij bieden een totaal andere manier van aanpak die voor blijvende resultaten zorgt.          

Succesvol afvallen is echt geen kwestie van een stevige ruggengraat of krachtig karakter. Hetzelfde geldt voor het omarmen van een gezonde levensstijl.

Zodra je doorhebt wat voor jou werkt, zijn afvallen en gezond leven niet ingewikkeld.

Want jouw persoonlijkheidstype is de sleutel tot jouw succes. Iedereen is tenslotte anders. Misschien wordt je beste vriendin helemaal happy van een intensieve bootcamp terwijl jij je rust en kracht juist in de yogastudio vindt.

Zelfkennis is de beste kennis. Weten wat je wel en niet leuk vindt, wat goed voor je werkt en wat juist een averechts effect op je heeft. Omdat het wel of niet bij jouw persoonlijkheid past. Die zelfkennis is de drijvende kracht achter de werkwijze van gewichtsconsulent Yayot uit Eindhoven.

Yayot helpt je daar graag bij. Wij bieden een andere manier van aanpak die voor blijvende resultaten zorgt.

Afvallen Eindhoven

Door middel van advies op maat zorgen we dat je op effectieve wijze af kan vallen en je gewicht onder controle kunt houden. Dit advies baseren we op jouw MBTI vastgestelde persoonlijkheidstype.

Geen ‘one size fits all’ aanpak dus, maar echt gepersonaliseerd advies op basis van jouw type.

Yayot geeft inzicht in:

  • Welk voedingspatroon jij nodig hebt
  • Waarom dat voedingspatroon voor jou werkt
  • Welke benadering voor het afvallen effectief is
  • Hoe je meer plezier krijgt in bewegen
  • Bij welke coaching je baat hebt

Wil jij gaan afvallen en woon je in Eindhoven of omstreken? Kies voor een totaal andere manier van afvallen onder begeleiding met Yayot!

Neem gerust contact op voor meer informatie. Je kunt daarvoor het contactformulier op onze website invullen.

Myers Briggs Type Indicator

De methode van Yayot is gebaseerd op de Myers-Briggs Type Indicator (MBTI).  MBTI is een zogenoemd psychometrisch instrument waarmee je het beste uit jezelf kunt halen.

MBTI helpt je je sterke punten te identificeren. En geeft je inzicht over wat voor jou wel en juist niet werkt.

Je ontdekt wat je motiveert en inspireert en -net zo belangrijk- wat de struikelblokken zijn waardoor je tot nu toe geen blijvend succes hebt geboekt

Over Yayot

Als BGN-gewichtsconsulent geeft Tanya gepersonaliseerde voedings- en beweegadvies. Naast particulieren werkt ze ook regelmatig voor bedrijven.

Het afvallen begint met het bespreken of MBTI wel echt een instrument is dat bij jou past. Dit kan zowel per e-mail als telefonisch. Ook nemen we je doelstelling door, dit kan bijvoorbeeld 'zo snel mogelijk willen afvallen' zijn. Als blijkt dat je inderdaad baat hebt bij deze gepersonaliseerde aanpak ontvang je een link naar de online vragenlijst.

De resultaten daarvan bespreken we in een tweede gesprek. Deze kan ook op locatie plaatsvinden. Daarin ontvang je persoonlijk advies over voeding, bewegen en het implementeren van gewoontes in je levensstijl.

Meer informatie?

Wil jij snel afvallen in Eindhoven en word je daar graag bij begeleid? Schakel Yayot in en behaal resultaten waar je op de lange termijn wat mee kunt en voorkom hiermee het jojo effect. 

Gepersonaliseerd advies, een persoonlijke aanpak, een gezonder eetpatroon en vooruitgang die ook in de spiegel te zien is. Daar kun je bij ons op rekenen. 

Voor meer informatie of om je aan te melden kun je het contactformulier op de website invullen. Je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht van ons.